Christian Breton
Arvostettu ranskalainen huippukosmetiikkasarja, jonka tuotteet perustuvat hedelmien ja marjojen ravinnerikkaisiin uutteisiin. 

Yli 20-vuotisen historian omaava sarja on tänä päivänä yksi suurimmista rankalaisista nimistä kosmetiikka alalla ja se tunnetaan innovaatioistaan ja edistyksellisistä hoitotuotteistaan.

Christian BRETON tuotteita myydään yli 50 maassa.
Christian breton- laboratoriot 
 
 Ranskassa Christian BRETON tutkimuslaboratoriossa tiedemiesten, farmaseuttien ja kosmetologien huipputiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä parhaiden ihotautilääkäreiden ja edistyneimpien tutkimuslaitosten kanssa. Yhdessä he edelleen suunnittelevat ja kehittävät ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteita, jotka parhaiten vastaavat aikuisen naisen tarpeisiin. Jokainen Christian BRETON ihonhoitotuote on suunniteltu täyttämään tiukat laatuvaatimukset jotta sinä saat käyttöösi maailman kehittyneimmät hoitotuotteet. Vuosi vuoden jälkeen Christian BRETON jatkaa ihonhoitotuotteiden laatustandardien nostamista. Samanaikaisesti kehitetään Christian BRETON- tuotteisiin uusia aktiiviaineiden yhdistelmiä, kuten AARC, Complexe Tri-Lissant, ADN Repair ja Matireflex. Jatkuvan tuotekehityksen kautta Christian BRETON laboratoriot ovat sitoutuneet ensisijaiseen tavoitteensa: suojella kauneutta nopeasti toimivilla, erittäin thokkailla hoitotuotteilla.
EYE Priority - Ainutlaatuinen hoitolinja silmänympärysiholle. 
 
 Eye Priority on silmänympärysihon hoitoon tarkoitettu sarja, joka on suunniteltu vähentämään merkittävästi ilmejuonteita, turvotusta, tummia silmänalusia ja suojelemaan herkkää silmänympärysihoa. Eye Priority- tuotteet ottavat huomioon herkän ja ohuen silmänympärysihon vaatimukset ja tarjoavat ratkaisuja aina silmänympärysihon perushoidosta vaativaan anti-age- hoitoon asti.
HERKKÄ SILMÄNYMPÄRYSIHO 

Silmänympärysiho on muuta kasvojen ihoa huomattavasti ohuempaa ja herkempää. Lisäksi siinä ei ole talieritystä, joka kosteuttaisi ja suojaisi sitä. Luomien liikkeet, kasvojen mimiikka, ilmastorasitukset, ehostuksen vääränlainen poisto, ilmastoint ym. kuluttavat herkkää silmänympärysihoa päivittäin. Näistä syistä silmänympärysiho paljastaa ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten myös väsymyksen, unen puutteen ja stressin. Tavallisia päivä- ja yövoiteita ei tule käyttää silmänympärysiholle, sillä niiden koostumus on usein liian raskas hoitamaan ohutta ihoa, tällöin syntyy esimerkiksi turvotusoireita.
Keskuskatu 6 60100 Seinäjoki
puh. 040 820 9275
Käy myös facebookissani
 Kauneushoitola Jive (c)2018, All Rights Reserved