DIBI
Italialainen Hi-Tech ihonhoitosarja

Yli kolmenkymmenen vuoden jatkuva sitoutunut tutkimustyö ammatti-ihonhoitotuotteiden parissa on mahdollistanut Dibi- tuotesarjan tarjoamaan edistyksellisiä, hienostuneita ja yksilöllisiä ihonhoito-ohjelmia, joissa hyödynnetään ainutlaatuisia menetelmiä, laadukasta kosmetiikkaa ja tuotteita, kehittyneitä kauneudenhoitovälineitä ja innovatiivisia hoitoja. Toimivat hoito-ohjelmat yksittäiset hoidot ja 100%:sti tieteellinen tutkimustyös tekevät hoito-ohjelmista täydellisiä ja turvallisia Dibi tarjoaa erikoistuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Nautinnollista, todisteellisesti tehokasta ihonhoitoa kosmetologilla ja kotona.
DIBI hoito-ohjelma 
 
 Monipuoliset ja täsmälliset hoito-ohjelma voidaan tehdä käsityönä ja yhdessä DIBISKIN ULTTA - ultraäänilaitteen kanssa, joka tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ja syvempää vaikutusta kosmetologisissa hoidoissa. Kuuntele ihoasi- anna kosmetologisi tunnistaa sen tarpeet. Ihosi asiantuntijoita on kaksi: sinä ja ihon asiantuntija - kosmetologii. Itse osaat varmasti kertoa, miltä iho tuntuu ja mikä ei ole kohdallaan. Kosmetologi osaa ammattitaidolla arvioida ihosi oikean tarpeen, olipa se kosteuden lisäystä, tukikudosten kiinteytystä, ihon pinnan pehmittämistä, talinerityksen tasapainottamista. Kosmetologilta saa parhaat hoito-ohjeet juuri omalle ihollesi.
DIBI - tuotesarja bioteknologinen- nopeavaikutteinen - hypoallergeeninen  

 Kauneus koostuu monista hyvin pienistä yksityiskohdista ja DIBI tietää sen. Siitä syystä kaikki DIBI- tuotteet ja hoitokäsittelyt hyödyntävät tehokkaasti nykyajan tieteen ja kehittyneen teknologian mahdollisuudet kauneudenhoidossa.. DIBI CENTER- keskukset ja kosmetologit tuntevat kauneudenhoitotuotteet, tietävät niiden laadun ja tehokkuuden. Ihon hyvinvointia ja kaunista ulkoasua ylläpidetään DIBI-kotihoitotuotteilla.
Keskuskatu 6 60100 Seinäjoki
puh. 040 820 9275
Käy myös facebookissani
 Kauneushoitola Jive (c)2018, All Rights Reserved