Isabelle Lancray
Ranskalainen, korkealuokkainen kosmetiikkasarja

2011 juhlavuosi - ammattikosmetiikka jo 65 vuoden ajan. 
 
 Isabelle Lancray -tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1945 lähtien. Sarjan luoja, Madame Rocine Gacier (1914-1983), paremmin Madame Isabelle Lancrayna tunnettu, vihkiytyi yritystoiminnalleen ja PR-työhönsä. Tuotteiden luominen ja kehittäminen ei riittänyt hänelle, vaan hän halusi myös kehittää ja profiloida kosmetologien ammattikuntaa. Väsymättömästi hän työskenteli kouluissa ja kehitti useita erilaisia kauneudenhoitoalan tutkintoja. Eloisan kauniin ja elegantin Madame Isabelle Lancrayn imago, filosofia ja työ elävät yhä laajemmin ja kansainvälisemmin jo yli 30:ssä eri maassa.
TURVALLISUUS 
Isabelle Lancray -tuote on käynyt läpi pitkäkestoisen testisarjan laboratoriossa. Kun tuotteen tutkimustulokset. osoittavat ehdottomasti tuotteen turvallisuuden, tuote käy läpi kliiniset testit. Vasta tämän jälkeen uusi tuote on valmis markkinoille. 

EHDOTON PUHTAUS 
Isabelle Lancray -tuotteisssa käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman puhtaita. Jokainen tuotteissa käytetty raaka-aine käy läpi tarkat ja laajat mikrobiologiset testit. 

HOIDOT KÄSITYÖNÄ 
Isabelle Lancra-tuotteet on kehitetty tehokkaiksi. Ne toimivat erinomaisesti kauneuskäsittelyissä ilman kauneushoitolakoneita tai -laitteita. Kotihoitotuotteet tukevat hoitolassa aikaansaatuja tuloksia. 

OIKEAT KASVIKUNNAN LÄHTEET 
Isabelle Lancray -tuotesarjan kaikki aktiiviset aineet ovat lähtöisin kasvikunnasta ja luonnosta. Isabelle Lancray on myös kehittänyt ja patentoinut aktiiviaineita, joiden tehokkuus on kiistatta todistettu. Suomessa Isabelle Lancray tuotesarja on saanut vankan jalansijan 1980-luvun alusta lähtien. Jatkuva kehitystyö takaa Isabelle Lancray -tuotteiden ajanmukaisuuden, tuotteiden puhtauden ja turvallisen tehokkuuden. Tuotteiden jälleenmyynti tapahtuu asiantuntevien kosmetologien kautta.
Nykyaikaiset, innovatiiviset ja turvalliset aktiiviaineet 

Isabelle Lancray on palkittu mm. vuoden 2008 Oscar-palkinto vuoden innovatiivisimmaksi kosmetiikkatuotteeksi (BSB Innovation prize 2008). Tällä hetkellä uusissa tuotteissa käytetään kolmannen sukupolven nanoteknologiaa, joka mahdollistaa tuotteiden äärimmäisen nykyaikaisuuden.

 • Sertifioidut/luonnonperäiset aktiiviaineet. 
 • Biomimeettiset emulsiomatriisit.
 • Ihoystävälliset säilöntämenetelmät.
 • Silikoonittomat ja parafiinittomat tuotteet. 
 • Aktiiviset aineet huolellisesti suojattuna. 
 • Tuoksut luonnon öljyistä. 
 • Ei sisällä glyseriiniä eikä EDTA:ta. 
UUSIEN TUOTTEIDEN PAKKAUSMERKINNÄT 
 "nature inside" = takaa tuotteen sisällön 
 
 • Ei eläinperäisiä raaka-aineita 
 • Ei mineraali tai silikoniöljyjä
 • Ei etoksyloitua raaka-aineita.
 • Ei kemiallisia säilöntäaineita
 • Ei synteettisiä hajusteita tai väriaineita  
Pakkauksissa oleva tuotemerkki kertoo sitoutumista kansainvälisiin periaatteisiin metsien käsittelystä ja siitä, että. tuote on peräisin paikallisille ihmisille tärkeistä tärkeistä metsistä. Pakkausmerkintää saa käyttää vain kansainväliseen yhdistykseen liittynyt valmistaja, joka sitoutuu FSC:n kymmeneen pääperiaatteeseen. Myös Suomessa toimii kansainvälisen järjestön yhdistys.
Keskuskatu 6 60100 Seinäjoki
puh. 040 820 9275
Käy myös facebookissani
 Kauneushoitola Jive (c)2018, All Rights Reserved