Kauneushoitola Jiven laitehoidot:

Ditelle 900 on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni- ja sähköhoitomuotoja sekä kasvojen että vartalon hoitoon. Laitteessa on kolme ultraäänitaajuutta, joita voidaan säädellä hoitokohteen mukaan. Tällöin saadaan paras tulos ja turvallinen hoito, kun ultraäänienergia pystytään kohdistamaan juuri haluttuun syvyyteen.

Ultraäänihoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa tai akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto.
Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua. Mikrohieronnan tavoin ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen, minkä ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy. Antotehosta riippuen kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy.
Ditelle 900 –laite sisältää ultraäänen lisäksi useita erilaisia hoitovirtamuotoja. Sillä voidaan esimerkiksi tehdä kaikki iontoforeesihoidot ja hoitavat jalkakylvyt tasavirralla. Iontoforeesin hoitokohteita ovat kasvot, vartalo, käsivarret, sääret, kädet sekä jalkaterät ja sillä saadaan erittäin hyviä tuloksia käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoidossa.

Interferenssi-virtamuodolla voidaan sopivalla virrantaajuusvalinnalla aktivoida hyvin kattavasti lihaskudoksia sekä kasvoissa että vartalolla. Hoitokohteita ovat esimerkiksi: rasvakudos, selluliitti, lihasjännitykset, lihakset joissa on normaali tonus (tonuksen säilyttäminen), hypertoonisen lihaksiston rentouttaminen, hypotooniset lihakset.(lihasjännityksen kasvattaminen, normaalitonuksen saavuttaminen), sekä suoliston toiminnan vilkastuttaminen.

Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito. Ditelle-laitteiden stimulaatiovirtahoidolla aikaansaadaan lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Virran voimakkuus voidaan valita siten, että esimerkiksi isoilla lihaksilla aikaansaatava lihassupistus vastaa normaalia punttiharjoitusta. Kaikilla edellä mainituilla hoitomuodoilla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasvanpoltto ja lihasten harjoittaminen.
Ditelle 900 -laitteen hoidot:   
lihasharjoitushoidot
 • kasvojen kiinteytyshoidot
 • vartalon kiinteytyshoidot
 • lihasaktivaatiohoidot
 • arpikudoksen hoito
 • mikrovirtahoidot
 • iontoforeesihoidot
 • desinkrustaatio
 • jalkakylvyt
 • käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoito
 • ultraääni-kasvohoidot
 • ultraääni-vartalohoidot
 • fonoforeesi
 • sonolift
 
Ditelle RF – Kotimainen radiofrekvenssilaite

Helppokäyttöinen ja turvallinen radiofrekvenssilaite kosmetologien käyttöön. Ditelle RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Ditelle RF-laitteessa on kaksi erillistä hoitopäätä kasvoille ja vartalolle. Radiofrekvenssihoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla.
CARETECH MIKROTIMANTTIHIONTA 

Puhdistaa ihoa timanteilla sekä alipaineella kasvo- ja vartaloalueilla (myös mm. silmienympärysalue, decolté, kaula, kädet..). Se uudistaa ja kiinteyttää, poistaa mustapäitä ja talia, hoitaa aknea, poistaa ikääntymisen merkkejä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia. Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu. Laitteessa lisäksi kuuma/ kylmäinstrumentti sekä mahdollisuus kohottavaan ja kiinteyttävään ultraäänilaitteeseen erikseen.
Neulaton mesoterapia /kasvojen kohotus ja kiinteytys

Caretech-Meso neulattomaan mesoterapiaan kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla, jolla kohotetaan ja kiinteytetään,supistetaan ihohuokosia,poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Neulaton mesoterapialaite tekee solukalvot läpäisevämmäksi. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia joten tehoaineet pääsevät kulkeutumaan tehokkaasti ihoon. 

Hoito stimuloi mikroverenkiertoa ja uusii pehmytsidekudoksia sekä laukaisee miimisiä lihasjännituksiä. Lopuksi tehdään terapeuttinen CRYO / LED väriterapia jolla viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää aineiden hapettumista. Tämä Nobelilla palkittu hoito on turvallinen ja käy kaikille ihotyypeille. Se voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai viiden kerran sarjana 1-2 viikon välein.
HIFU tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Tulokset puhuvat puolestaan! Hoidon tulokset tunnet ja huomaat jopa heti!

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan ja hoito vaikuttaa tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton. 

HIFU-hoito korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. Hoito soveltuu erityisesti roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. 

Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä. HIFU -ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen esim.1,5mm, 3mm, 4,5mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näky kiinteytymisenä. HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsalle sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 35-vuotiaille.

KONTRAINDIKAATIOT – MILLOIN HOITOA EI SUOSITELLA 
Jos asiakkaalla on jotain seuraavista:

 • ihosyöpä (tai aikaisemmin ollut ihosyöpä)
 • kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk väliä
 • botoxin ja muiden täyteaineiden laitosta oltavat ainakin 1 kk väliä
 • ihosairaudet 
 • paha akne
 • ruusufinni
 • tulehdukset
 • metallilevy kasvojen alueella
 • hammastulehdus 

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voi palata normaaliin päivärytmiin. Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, varsinkin jos iho on herkkä, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Käsitelty alue voi olla hellä ja kosketusarka, noin viikon verran. Saunomista ei suositella välittömästi hoidon jälkeen.  
Keskuskatu 6 60100 Seinäjoki
puh. 040 820 9275
Käy myös facebookissani
 Kauneushoitola Jive (c)2018, All Rights Reserved